Dragos-Bostancı Sahil Yolunda Bisiklet Turu Düzenlenecek
23.11.2017
Dragos-Bostancı Sahil Yolunda Bisiklet Turu Düzenlenecek
​​​ŞEHİR Bisiklet Kulübü 25 Kasım 2017, Cumartesi günü saat 12.00’de Dragos-Bostancı sahil yolunda bir bisiklet turu düzenleyecek. Tur mesafesi yaklaşık 18 km olup, ortalama hız 10-15km/hız olacaktır. Turumuz, bisiklet kullanmayı bilen tüm ŞEHİR’lilerin katılımına açıktır. Etkinliğimize kendinize ait bisikletinizle veya Üniversitemizin kullanıma sunduğu kampüs bisikletleriyle katılabilirsiniz. Turumuz sahil boyunca bulunan bisiklet yolu üzerinde gerçekleşecektir.

Kampüs bisikletlerini kullanarak turumuza katılmak isteyenler, sehircyclingclub@std.sehir.edu.tr​ adresine ad-soyadlarını ileterek kayıt yaptırmalarının ardından, tur sabahı 11.15 - 11.45 arası kimlik karşılığı bisikletlerini görevlilerden alacaklardır.

ROTA:
Gidiş: Kampüs Sahil Kapısı - Bostancı
Mola Yeri: Orhangazi Parkı
Dönüş: Bostancı - Kampüs

Tur esnasında güvenliğiniz için:
- Müzik dinlemeyiniz.
- Telefon kullanmayınız.
- Öncünün önüne geçmeyiniz, artçının gerisinde kalmayınız.
- Mecbur kalmadığınız sürece ani duruşlar yapmayınız.
- Kulüp görevli öğrencilerimizin sesli uyarılarını dikkate alınız.
- Arıza durumunda, görevli öğrencilere yüksek sesle bilgi veriniz.
- Hava koşullarına göre 2 ya da 3 katman, ter atan kıyafetler tercih ediniz.
- Mola verilecektir, yanınızda yiyecek içecek bulundurabilirsiniz.