"Altın Genç" Ödülü
10.01.2019
ŞEHİR Hukuk Fakültesi öğrencisi Enes Gökberk Esen, üniversite sınavında SÖZ puan türünde Türkiye çapında 24'üncü olarak Türkiye İş Bankası'nın "Altın Genç" Ödülünü kazandı.
​İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tam burslu olarak öğrenim gören Enes Gökberk Esen, üniversiteye giriş sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiği Türkiye İş Bankası "Altın Gençler" Programının kazananları arasında yer aldı.

Türkiye İş Bankası tarafından 1971 yılından bu yana sürdürülen "Altın Gençler" Programı kapsamında aradan geçen 47 yılda 3 binden fazla öğrenci ödüllendirildi. Son ödül programı SAY, EA, SÖZ, DİL 2018 YKS ham puan türlerinden en az birinde ilk 30'a giren öğrencileri kapsadı. Enes Gökberk Esen de üniversite sınavında SÖZ puan türünde Türkiye çapında 24'üncü olarak ödüle hak kazandı. Öğrencimiz ödülünü 4 Aralık 2018'de düzenlenen törende İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin elinden aldı. Törende "Altın Gençler"e başarı plaketinin yanı sıra 5.000 TL para ödülü ve Avrupa'da trenle seyahat olanağı sağlayan "InterRail Global Pass" bileti hediye edildi.

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tam burslu olarak okumaya başladığını ifade eden Enes Gökberk Esen, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "En büyük hayalim hukuk okumaktı ve bu kadar güzel bir okulda hayalimi gerçekleştirme şansım olduğu için çok mutluyum. İş Bankası'nın bir bankadan daha fazlası olmak için yaptığı pek çok proje var, bu da onlardan birisi. Projeden daha önce ödül alan bir arkadaşım vasıtasıyla haberim oldu".