Genel Sekreterlik
​​​​​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Genel Sekreterliği, üniversitenin idari yapılanmasından sorumludur. Genel Sekreterlik, üniversite idari teşkilatında bulunan birimlerin verimli ve uyumlu şekilde çalışmasını sağlar.

Dr. Eyyüp YILMAZ

​​​Genel Sekreter Dr. Eyyüp YILMAZ hakkında >>
1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü Personel Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Doktora çalışmasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İktisat Bölümü’nde “Türkiye’de Kredi Kartı Uygulaması ve Ekonomik Etkileri” konulu teziyle 1999 yılında tamamladı. Çeşitli bankalarda müfettiş, kredi kartları müdürü ve teftiş kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli şirketlerde de mali ve idari işler koordinatörü ve genel müdür yardımcısı unvanı ile çalıştı. İstanbul Şehir Üniversitesi’nde 2010 yılında Mali İşler Direktörü olarak göreve başlayan Eyyüp Yılmaz evli ve üç çocuk babasıdır.

İstanbul Şehir Üniversitesi Genel Sekreterlik Ofisi
Adres: ​İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü, Orhantepe Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:21 34865 Dragos/Kartal İSTANBUL
T: 444 4 034