ŞEHİR Sinema ve Televizyon Bölümü Öğrencileri Medya Araçlarıyla İlişkilerimizi Fotoğrafladı
10.12.2018
İstanbul Şehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan "Medya: Biz" sergisi, kitle iletişim araçlarının hayatımızda yarattığı değişimleri mercek altına alıyor.
​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan "Medya: Biz" adlı sergi 5 Aralık'ta ŞEHİR Galeri'de açıldı. Sergi, kitle iletişim araçlarının değişen sürecini ve bu araçların hayatımızda yarattığı değişimleri mercek altına alıyor. Gelenekseli veya yenisi ile medyanın; davranışlarımız, seçimlerimiz ve hatta duygularımız üzerindeki etkilerine odaklanan sergi, özellikle akıllı teknolojilerin ya da daha dar anlamda sosyal medyanın, iletişim yöntemleri ve sosyal ilişkiler üzerindeki zedeleyici gücünü yansıtmayı amaçlıyor.

Aynı zamanda çevrimiçi dünyada sadece olumsuzlukların var olmadığına da dikkat çekilen sergide; bu sayede bilgiye hızlı ulaşabildiğine, tecrübelerin paylaşılabildiğine ve hayatı anlamlandırmak için çeşitli yolların denendiğine işaret ediliyor.

Öğretim Görevlisi Dr. Ekmel Geçer direktörlüğünde gerçekleşen ve toplumun medya araçları ile ilişkilerini yansıtan sergi 5 Ocak 2019 tarihine kadar ŞEHİR Galeri'de açık kalacak. ŞEHİR Galeri, Dragos Kampüsü Öğrenci Merkezi binasında giriş katta.