27. İstanbul Caz Festivali Afişleri ŞEHİR Öğretim Görevlisi Onur Aşkın'dan
4.03.2020
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Caz Festivali'nin bu yılki afişleri İstanbul Şehir Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Onur Aşkın tarafından tasarlandı.

​​​Bu yıl 27.'si düzenlenecek olan İKSV İstanbul Caz Festivali'nin 2020 kampanyası Uğurcan Ataoğlu, Pemra Ataç ve Kenan Ünsal'dan oluşan Tasarım Danışma Kurulunun önderliğinde, İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Grafik Tasarımı Program Başkanı Onur Aşkın tarafından hazırlandı.

Yazın habercisi olan sokak satıcılarından ilham alan Aşkın'ın afişlerinde, İstanbul sokaklarında görmeye aşina olduğumuz simitçi, dondurmacı, macuncu, baloncu gibi figürler yer alıyor.

27. İstanbul Caz Festivali, 27 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak. Yerli ve yabancı 250'nin üzerinde sanatçının konuk olacağı festival, İstanbul'un 25 farklı mekanında gerçekleştirilecek.