ŞEHİR Bahar Dönemi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi
4.02.2019
İstanbul Şehir Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi açılış toplantısı 4 Şubat 2019 Pazartesi günü Dragos Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Toplantıda tüm akademik ve idari çalışanlara başarılı bir bahar dönemi dileyen İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Çelikcan, ŞEHİR'in dünyanın saygın üniversitelerinden bir olma yolundaki hedeflerini yineleyerek, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projeler hakkında akademik ve idari çalışanları bilgilendirdi.

Ayrıca bir sunum gerçekleştiren İstanbul Şehir Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Alim Arlı, ŞEHİR'in 2019-2023 stratejileri kapsamında gerçekleştirilecek projeler hakkında ŞEHİR'lilere bilgi verdi.