İngilizce Düzey Belirleme Sınavı Sonuçları | Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programları 2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erken Dönem Başvuruları
2.05.2019

​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü programlarına 2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi için erken dönem başvurusunda bulunan adayların İngilizce Düzey Belirleme Sınavı (DBS) sonuçları aşağıdaki gibidir.

Ad-Soyad​
İngilizce Düzey Belirleme Sınavı (DBS) Sonucu
SENA AYCANİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
SÜREYYA ÇALIKİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
CANSU ALPİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
NİLSU YAVUZERİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
ESRA ERSÖZİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
GÖZDE DEMİRİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
CEMİLE MİN KARDEŞİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
FULYA DURMUŞİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
TUĞBA TURANİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
ZEHRA ATEŞİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
HEVAL KARAKOÇİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
MERVE ACERİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.
SADİYE SEYİngilizce Yeterlilik Sınavı'na (STEP) girebilir.​

​​​

İngilizce Yeterlilik Sınavı (STEP):
Yazılı Sınav: 6 Mayıs 2019 / Saat: 10.00 / Yer: Dragos Kampüs, AB1 no'lu bina 1101 no'lu sınıf
Sözlü Sınav: 7 Mayıs 2019 / Saat: * / Yer: Dragos Kampüs, AB1 no'lu bina 1101 no'lu sınıf
Sözlü sınavın saat bilgisi, yazılı sınavın yapıldığı gün liste olarak 1101 no'lu sınıfın kapısına asılacaktır.

NOT (1): İngilizce Yeterlilik Sınavı (STEP) ücreti KDV dahil 225 TL'dir. Adayların aşağıda belirtilen hesaba havale veya EFT yapmaları gerekmektedir. Açıklama kısmına ad ve soyad mutlaka yazılmalıdır. Sınav ücretini ödedikleri halde sınava girmeyen adayların ödemeleri iade edilmeyecektir.
HESAP BİLGİLERİ:
Alıcı Ad Soyad: İstanbul Şehir Üniversitesi
Banka: Halkbank
Şube Adı: İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi
Şube Kodu: 1688
Hesap No: 10100002
IBAN: TR50 0001 2001 6880 0010 1000 02
Başka bir kişinin hesabından EFT veya havale aracılığıyla sınav ücretini ödeyen adaylar, açıklama kısmına mutlaka ad ve soyadlarını yazmalıdırlar. Aksi takdirde sınava girişte sıkıntı yaşayabilirler. Adayların sınavlara gelirken resimli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, öğrenci kimlik kartı, pasaport, vb.) getirmesi gerekmektedir. Yanında kimlik belgesi olmadan sadece sınav giriş belgesi ile gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

NOT (2): İngilizce Yeterlilik Sınavı (STEP) için sınav ücretini yatırmayan adayların STEP sonucu paylaşılmayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

İstanbul Şehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü