Uzaktan Eğitimde Sanal Sınıf Uygulamasına Geçiş Hakkında Bilgilendirme // Information About Virtual Classroom Application in Distance Education
29.03.2020
​​​​​Değerli Öğrencilerimiz,

Daha önceki bilgilendirmelerimizde belirttiğimiz gibi, 30 Mart 2020 tarihi itibarıyla uzaktan eğitimlerimizde Sanal Sınıf uygulamasını başlatıyoruz. Yarından itibaren (30.03.2020) ders programında belirtilen saatlerde derslerinizi sanal sınıf ortamında takip edebilmeniz için ders saatinden önce gerekli kontrol ve hazırlıkları yapmanız gerekmektedir. Hazırlamış olduğumuz kısa eğitim dokümanlarını inceleyerek derslerinize katılmanızı önemle rica ederiz. (Uzaktan Öğretim Bilgilendirme Sayfası: www.sehir.edu.tr/tr/uzaktan-ogretim)

​Muhtemel sorunlar ​halinde dersinizin bağlı bulunduğu programın uzaktan eğitim koordinatörüne veya helpdesk@sehir.edu.tr e-mail adresine başvurabilirsiniz.

Hepinize başarılar dileriz.

Rektörlük Ofisi

Dear Students,

Virtual classroom application in our distance education starts as of tomorrow, March 30, 2020. You need to make necessary adjustments and tests prior to your participation in the classroom on the dates previously announced. We kindly request you to go through the educational documents and videos shared with you. (Distance Education Information Page: www.sehir.edu.tr/en/distance-education)

In case of any problem, you can contact distance education coordinator of the program and send an e-mail to helpdesk@sehir.edu.tr.

Wish you all the best and success in your studies.

Rector’s Office

​​​​​