Uzaktan Öğretim Süreci Hakkında Bilgilendirme // Information About Distance Education
23.03.2020
​​Değerli Öğrencilerimiz,

YÖK (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı) tarafından 18 Mart 2020 tarihinde "Üniversitelerde Uygulanacak Uzaktan Öğretim" başlıklı yazısında belirttiği gibi, tüm Üniversiteler bugün (23 Mart 2020) itibariyla uzaktan öğretime geçmiş bulunuyor. Öncelikle bu yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını dilerim.

Üniversitelerin 3 hafta tatil edilmesiyle başlayarak hızla ilerleyen süreçte biz de İstanbul Şehir Üniversitesi olarak öncelikle 16-27 Mart 2020 tarihleri arası derslerimizi LMS (lms.sehir.edu.tr) üzerinden sizlere vermek ve ilerleyen haftalarda sanal sınıf uygulamasının da eklenmesiyle Uzaktan Öğretim sürecini en iyi şekilde sunmak gayretindeyiz.

Her türlü koşulda eğitim-öğretim hayatınızı aksatmadan derslerimize devam etmek üzere, bugün itibariyla yeni yüklenen derslerinizi LMS (lms.sehir.edu.tr​)​ üzerinden takip etmenizi önemle rica ediyorum.

Hepinize başarılar dilerim.

Prof. Dr. Bülent Ekici

Dear Students,

As has been announced by YÖK (The Council of Higher Education) on March 18, 2020, all Universities made a transition to distance education as of today, March 23, 2020. I would like to take this opportunity to extend my best wishes for this new era.

During this transition period starting from the beginning of the 3 weeks break, İstanbul Şehir University has been working on a distance learning project, which we launched today by presenting all our courses on LMS (lms.sehir.edu.tr), to be followed by Virtual Classroom application in the coming weeks.

It is our primary duty to make sure you continue your education without interruption; therefore I invite you to study your courses on LMS (lms.sehir.edu.tr)​ starting from today.

Wish you all the best and success in your studies.

Prof. Bülent Ekici
Rector