Uzaktan Öğretim ile İlgili Duyuru // Announcement About Distance Education
19.03.2020
Uzaktan Öğretim ile İlgili Duyuru // Announcement About Distance Education
​​Değerli ŞEHİR’liler,

COVID-19 virüsünün yayılmasını engelleyecek tedbirler alınırken bir yandan da eğitim-öğretimin devamlılığını sağlamak yönünde Yükseköğretim Kurulu ve üniversiteler nezdinde altyapı çalışmaları devam etmektedir. Bu doğrultuda, Üniversitemizde normalde örgün eğitim şeklinde yürütülmekte olan derslerimizin, uzaktan öğretim (dijital ortamda) altyapısı ile sürdürülme kararı alınmıştır. Uzaktan öğretime geçiş, hem öğrenciler hem akademisyenler için önemli bir değişikliktir. Derslerin verilme şekli ile ilgili eğitim dokümanları ve yönlendirmeler ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Bilgilerinize,

İstanbul Şehir Üniversitesi
Rektörlük Ofisi

Dear ŞEHİR Members;

In order to limit the spread of COVID-19 while ensuring the continuity of our teaching mission, YÖK (The Council of Higher Education) and university administrations started to consider transitioning to distance education to substitute our regular face-to-face education. Our University Administration decided to begin transitioning to distance education for all graduate and undergraduate classes until further notice. We admit that transitioning to online and remote instruction is a significant adjustment for everyone in our university. Therefore our University adopted the distance education platform and will provide as much guidance and resources for students and instructors as possible.

Kindly submitted for your information.

İstanbul Şehir University
Rector’s Office