2019-2020 Akademik Yılı Öğrenim Ücreti Ödemeleri
5.08.2019
Değerli Öğrencilerimiz, 2019-2020 akademik yılı öğrenim ücret ödemeleri başlamış olup, son ödeme tarihi 29 Ağustos Perşembe günüdür.

​​​​

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 akademik yılı öğrenim ücret ödemeleri başlamış olup, son ödeme tarihi 29 Ağustos Perşembe günüdür. Ücret ödemesi yapacak olan öğrencilerimiz geçen yıllarda olduğu gibi nakit olarak ya da kredi kartı ile
Sanal POS üzerinden online ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ders seçimlerinde gecikme ve problem yaşanmaması için ödemelerin bu tarihe kadar tamamlanması gerekmektedir.

Erken ödeme indirimi ile ödeme yapan öğrencilerimiz bu maili dikkate almamalıdır.

Dönemlik ve yıllık öğrenim ücreti
tutarını kullanıcı adı ve şifre ile mySAP’ den öğrenebilirsiniz. (mySAP kullanıcı adı ve şifre bilgileri için
helpdesk@sehir.edu.tr iletişime geçebilirsiniz.)

Dönemlik ücretin kredi kartı ile tek çekim ya da nakit olarak ödenmesi durumunda %2; yıllık ücretin tek çekim ya da nakit olarak ödenmesi durumunda %5 indirim
uygulaması devam etmektedir.

Öğrenim ücretleri üç şekilde ödenebilir:

1) Nakit Ödeme:

Öğrenim ücreti peşin olarak aşağıda belirtilen banka hesaplarına havale veya EFT ile ödenebilir. Nakit ödemelerin açıklama kısmına mutlaka öğrencinin Ad-Soyad ve TC Kimlik No veya Öğrenci Numarası bilgilerinin yazılması gerekmektedir.

Üniversitemiz Mali İşler Direktörlüğü’ne elden ödeme yapılamamaktadır.

2) Kredi Kartı ile Ödeme:

Tüm kredi kartları ile tek çekim ve üniversitemizin anlaşmalı olduğu banka kredi kartları ile taksitle Sanal POS 'tan online ödeme yapılabilir. (Sanal POS için kullanıcı adı ve şifre ile mySAP’ a girilerek, ÖDEME linki tıklanmalıdır.) Sanal pos ödemeleri için kartınızın mail order’ a açık olması gerekmektedir, bankanızdan bilgi alabilirsiniz.  Öğrenim ücretleri üniversitemizle Üye İşyeri Sözleşmesi imzalayan bankaların kredi kartlarına Bonus, CardFinans, Combo, Maximum, Paraf, World, dönemlik 4, yıllık 8 taksitle ödenebilir. KuveytTürk Sağlam kart eğitim kampanyası ile 5 taksitle ödeme yapabilirsiniz, ancak işlem öncesinde bankanızla iletişime geçmeniz gerekmektedir.  Kredi kartı ile yapılacak ödemelerde kart limitinin ödenecek öğrenim ücretine yetecek limite sahip olması gerekmektedir.

3) Otomatik Tahsilat Sistemi (O.T.S.)

Üniversitemiz ile Halkbank arasında yapılan anlaşma ile kredi kartı kullanmadan, öğrenim ücreti dönemlik 4, yıllık 8 taksit ile ödenebilmektedir. Detaylı bilgi için Halkbank İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi 216 228 77 27 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Öğrenim ücretinin aylık taksitler halinde nakit, kredi kartı, çek veya senetle ödenmesi mümkün değildir.

Ders seçim sürecinde ve LMS erişiminde problem yaşanmasını engellemek için ödemelerin en geç 29 Ağustos 2019 Perşembe gününe kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu tarihten sonra ödemesini gerçekleştirmeyen öğrenciler sistemdeki bloke nedeniyle ders seçemeyeceklerdir.

Yoğunluk yaşanmaması için ödemelerin son tarihe bırakılmamasını önemle hatırlatırız.

Öğrenim ücretinin hesaplanması ve ödeme yöntemleri ile ilgili tereddüt ettiğiniz konularda bilgi almak için Mali İşler Direktörlüğüne
maliisler@sehir.edu.tr e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Yeni akademik yılın tüm öğrencilerimiz için başarılı bir yıl olmasını dileriz.

Mali İşler Direktörlüğü

BANKA HESAP BİLGİLERİ

TL ödemeler için:

Hesap adı

İstanbul Şehir Üniversitesi

Banka adı

Halkbank

Şube adı ve kodu​

İstanbul Şehir Üniversitesi Uydu Şubesi (1688)

Hesap No

IBAN

TR50 0001 2001 6880 0010 1000 02